FORGOT YOUR DETAILS?

ABONNEMENTEN

Voor elk wat wils (prijzen zie inschrijven)

BASIC TRAINING

Duur training: 1 uur.
Grote groep: Max 20 spelers
Aantal trainers per groep: 2/3

Soccer Academy Eindhoven heeft oog voor spelers die gemotiveerd zijn om een betere voetballer te worden. Bij de basic trainingen geven wij veel aandacht aan de motorische ontwikkeling van de speler zowel met bal als zonder bal. Vaak is de bal nog de grootste weerstand. Wij leren deze spelers om één te worden met bal door veel balcontacten te hebben in dribbelvormen. De eerste passeerbewegingen worden aangeleerd en we maken deze spelers er bewust van hoe ze om kunnen gaan met de tijd en ruimte. Op het einde van de trainingen kunnen de spelers hun vaardigheden toepassen in een partijvorm. Uiteraard worden deze spelers opgeleid in een sterk pedagogisch en didactisch raamwerk, waarin enthousiasme en plezier en belangrijke rol spelen.

TOP TRAINING

Duur training: 1.5 uur.
Grote groep: Max 20 spelers
Aantal trainers per groep: 2/3

Soccer Academy Eindhoven geeft ook trainingen aan gevorderde jeugdspelers. Bij de top trainingen worden de oefenvormen al complexer. De aandacht voor de motorische vaardigheden blijft belangrijk zowel met bal als zonder bal. De spelers leren om te multitasken met bal en gaan de ruimte waarin ze trainen steeds beter herkennen. De technische vaardigheden worden aangeleerd vanuit verschillende organisaties. De handelingen worden uitgevoerd in een hoog tempo, spelers gaan sneller handelen en sneller beslissingen. Er wordt ook aandacht gegeven aan pass en trapvormen altijd vanuit moving angle timing en richtingsveranderingen. Positiespelen en partijspelen komen ook aan bod waarin de lat erg hoog gelegd wordt en met doelstellingen gewerkt wordt. Uiteraard worden ook deze spelers opgeleid in een sterk pedagogisch en didactisch raamwerk, waarin enthousiasme en plezier en belangrijke rol spelen.

MASTER CLASS

Duur training: 2 uur.
Grote groep: Max 15 spelers
Aantal trainers per groep: 2

Soccer Academy Eindhoven geeft ook trainingen aan spelers die al actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of daar stage lopen of op zeer hoog amateurniveau spelen. Spelers blijven leren en de cognitieve vaardigheden dienen ten alle tijden verhoogd te worden. De lat ligt zéér hoog bij deze trainingen en er wordt door onze trainers 100% kwaliteit geëist.  De oefenvormen zijn zeer complex en worden gegeven vanuit sterk gevisualiseerde ruimtelijke organisaties, Techniek, motoriek, snel beslissen, waarnemen, handelingssnelheid, pass/trap wordt hierin getraind. Ook is er erg veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Spelers kunnen zelf ook aangeven waarin zij willen verbeteren, onze ervaren trainers zullen daar gepaste oefenstof op afstemmen.

PRIVE TRAINING

Duur training: Op afspraak
Grote groep: Max 1 speler
Aantal trainers per groep: 1


 

Soccer Academy Eindhoven biedt ook één op één trainingen aan. SAE kan voor elke speler een training op maat maken.
De trainingen worden op maat gemaakt en afgestemd met de speler. Tijdens een intakegesprek wordt er afgestemd waarop getraind zal worden. De trainer zal veel persoonlijke aandacht hebben voor de ontwikkelingen en kan de methodiek continue verder uitbreiden.

TOP