Op Zondag 25 Augustus zal het internationale Soccer Academy Eindhoven toernooi plaats vinden voor spelers van de JO13.

Inmiddels kunnen we melden dat er reeds tien clubs zich hebben aangemeld voor dit Toernooi.

Meer info zoals Poule indeling en tijden volgen later.

Locatie: Sportpark ’t Bokt in Eindhoven, sportpark Unitas’59

Indoor Soccer Toernooi

Op zondag 23 maart zal Soccer Academy Eindhoven deelnemen aan een mooi indoor soccer toernooi in Vlijmen.

Er zal een team van JO9 en JO11 geselecteerd worden om hier aan deel te nemen.

In de poulefase begonnen we met de wedstrijd tegen Alphense Boys. Een prima wedstrijd, uit eindelijk kwam een oud gezegde toch naar boven ‘Als je hem zelf niet maakt, maakt de tegenstander hem wel’. Na een 1-0 voorsprong, kwamen we op 1-1 gelijk om vervolgens met een in de laatste seconden gegeven penalty de wedstrijd mer 2-1 verlies af te sluiten.

De 2e wedstrijd tegen Balcontrole hetzelfde liedje. Te weinig je kansen benutten en met 3-2 verlies aan het kortste eind trekken.

Waar in de eerste 2 wedstrijden de doelpunten heel moeizaam vielen, werd er in wedstrijd 3 en 4 ineens zowat iedere kans afgemaakt. Dit resulteerde in een 13-1 winst tegen ASV De Dijk en een 13-4 winst tegen De Toekomst. Vandaag een ontzettend hoog niveau van voetbal gezien, mooie combinaties en mooie doelpunten. Helaas net te weinig voor een (wel verdiende) finaleplaats.
Soccer Academy Eindhoven o13-1 presteert sterk op divisie toernooi bij Alohense Boys.

Vandaag deden onze o13 spelers mee aan het prestigieuze divisie toernooi bij Alphense Boys. De eerste wedstrijd tegen 1e divisionist Alphense Boys verliep erg goed, we speelde uitstekend voetbal en kwamen verdiend op1-0 door een doelpunt van Krijn. Helaas scoorde AB de gelijkmaker in de laatste minuut. Eindstand 1-1

De tweede wedstrijd tegen het sterke AFC’34 uit Alkmaar. AFC’34 komt uit in de 2e divisie. Ook in deze wedstrijd waren we zeker niet de mindere, we kwamen op een 1-0 voorsprong van Jesse, maar uiteindelijk toch de gelijkmaker van de Alkmaarders. Eindstand 1-1.

De derde wedstrijd tegen 2e divisionist Quick Boys uit Katwijk. We waren deze wedstrijd heer en meester en wonnen verdiend met 3-0. Schitterende doelpunten van Krijn en Dichano. Eindstand 3-0

De laatste poule wedstrijd ging tegen
Buiksloot. Deze wedstrijd diende gewonnen te worden. En dat deden de boys ook zeer overtuigend werd er met 4-0 gewonnen, op naar de finale.

In de finale wordt er gestreden tegen 2e divisionist Sc Buitenveldert. Een schitterende finale waar Soccer Academy eindhoven toch de bovenliggende partij was. Na de 1-0 voorsprong door een prima goal van Dichano werd het uiteindelijk toch gelijk. Eindstand 1-1. Sv Buitenveldert wint na strafschoppen. Een geweldige prestatie van ons team een mix van o12/o13 en zelfs o11 spelers. TOP GEDAAN

Toernooi Alphense Boys

O9 Top toernooi Alphense boys.

Vandaag heeft de onder 9 van Soccer Academy Eindhoven deelgenomen aan de jaarlijks terugkerende kerst toernooien bij Alphense Boys.

Helaas was de eerste wedstrijd onze tegenstander vv Ij niet op komen dagen, hetgeen de eerste overwinning opleverde zonder gespeeld te hebben.

De tweede poulewedstrijd ging tegen het sterke Hercules o9-1, onze mannen waren technisch beter maar werden afgetroefd door het fysieke geweld van Hercules, de wedstrijd ging verloren met 3-1.

De laatste poulewedstrijd tegen gastheer Alphense Boys diende gewonnen te worden om tweede in poule te eindigen om vervolgens te strijden voor de titel. Na een sterk begin en goede voorsprong gaven we uiteindelijk de wedstrijd toch nog weg en werd het 6-3 voor Alphense Boys.

Dan maar vechten voor plaats 5, de eerste wedstrijd tegen Xerxez o9-1 uit Rotterdam werd vrij eenvoudig gewonnen met 7-1.

De laatste wedstrijd voor plek 5-6 werd gespeeld tegen Jonathan o9-1, deze wedstrijd werd helaas met 3-4 verlies afgesloten. Een leuk toernooi voor de boys.

Ook dit jaar hebben wij weer een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het sterk bezette en goed georganiseerde kersttoernooi bij Alphense Boys uit Alphen aan de Rijn. Na intern overleg hebben we besloten om met de o13, o10 en o9 deel te nemen. De spelers die de wij selecteren zullen binnenkort een uitnodiging krijgen. Wij streven erna om toernooien te spelen alsmede oefenwedstrijden tegen Betaald Voetbal Organisaties.

BVO’s

Inmiddels hebben al een vijftien tal spelers van diverse Betaald Voetbal Organisatie (PSV, Helmond Sport, FC Eindhoven, Lommel SK en FC Den Bosch) de weg gevonden naar Soccer Academy Eindhoven. Deze gedreven spelers trainen bij SAE om een nog betere en completere voetballer te worden, uiteraard ben je nooit oud genoeg om te leren. Door onze andere manier van aanpak, cognitieve techniek vormen en onze pedagogische en didactische benadering maken deze spelers goede stappen en voelen zich als een vis in het water bij ons. De logische stap is dat we complementair aan de BVO’s zijn en daardoor maatwerk kunnen bieden. Speel jij bij een BVO en wil je “bij” trainen neem dan gerust contact op met ons.

Jan Poortvliet bij NOS Studio Sport

Jan Poortvliet en zijn zoon Junior van Soccer Academy Eindhoven zijn binnenkort te bewonderen in de uitzending van Studio Sport.

Jan die op dit moment naam maakt als Hoofdtrainer van Hoofdklasser Nuenen en als trainer van onze eigen Soccer Academy Eindhoven.

Jan zijn zoon Junior is ook actief bij Soccer Academy Eindhoven maar dan als speler, Junior is tevens ook speler bij PSV Eindhoven waar hij hoopt om het eerste elftal te gaan halen.

Plezier staat centraal in de training van Soccer Academy Eindhoven.

Gekoppeld aan ontwikkeling en progressie.

Unitas’59

Soccer Academy Eindhoven steekt alle JO8 en JO9 teams van Unitas’59 in het nieuw komend seizoen.