FORGOT YOUR DETAILS?

Bij Soccer Academy Eindhoven worden de trainingen geleid door TOP trainers. Trainers die een verleden hebben bij een betaald voetbal organisatie en een brok aan ervaring met zich mee dragen. Kortom trainers die spelers beter maken.

Frank Scholten

TRAINER

Oprichter en voormalig eigenaar van de Voetbalacademie Toppers, Frank is in bezit van de diploma’s UEFA C-Youth en UEFA B. Tevens gespecialiseerd in cognitieve trainingsvormen en techniektraining. Frank is een ervaren, energieke en zéér gedreven jeugdtrainer die spelers daadwerkelijk doorontwikkeld. Frank beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden

Trainersverleden: Sv Venray, DBS Eindhoven, RKVVO, Willem II Voetbalacademie, Unitas’59 en Voetbalacademie Toppers.

Jan Poortvliet

TRAINER

Jan Poortvliet is bekend als oud voetballer van onder andere PSV en staat bekend  als een gedreven trainer, ook heeft jan veel ervaring in het trainen van jeugd zowel in Nederland als Japan en China

Natuurlijk is Jan in bezit van al de diploma`s tot en met coach betaald voetbal. Jan is uitermate geschikt om via groeps of juist individuele trainingen talentvolle jeugdspelers, dat extra stapje te geven om aan te kunnen sluiten bij een BVO.

Trainerverleden: Helmond Sport, Fc den Bosch, Fc Eindhoven, Southampton etc

Martijn Koenen

TRAINER

Martijn is vanaf de oprichting van voetbalacademie Toppers verbonden als trainer aan de academy. Martijn is in bezit van de diploma UEFA C-Youth en bewegingsagoog. Martijn studeert momenteel sport psychologie. Tevens is Martijn gespecialiseerd in cognitieve trainingsvormen en techniektrainingen. Martijn beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden. Martijn heeft een fingerspitzengefühl als het gaat om trainen van jeugdspelers.

Trainersverleden: Jeugd onder 10-11 Willem II  Jeugdtrainer Jeugd onder 11 Lommel SK

Wilco van Gestel

TRAINER

Wilco is al een aantal seizoenen trainer bij de  voetbalacademie Toppers. Wilco is in bezit van de diploma UEFA C-Youth en komt uit Diessen waar hij begonnen is als jeugdtrainer, hij heeft al snel de overstap gemaakt naar Reusel Sport waar hij de O11-1 onder zijn hoede kreeg. Na Reusel sport heeft Wilco geassisteerde bij de o10 van de Willem II Voetbalacademie. Wilco is een leergierige gedreven trainer die spelers naar een hoger niveau kan brengen.

TOP