FORGOT YOUR DETAILS?

WIE ZIJN WIJ

Soccer Academy Eindhoven, voorheen bekend als voetbalacademie Toppers, is een innovatieve en vooruitstrevende voetbal academy. Wij zijn de leidende voetbalschool van Zuid-Nederland en onze academy wordt geleid door (ex-)BVO jeugdtrainers Frank Scholten, Martijn Koenen en oud-profvoetballer Jan Poortvliet. Als opleidingscentrum trainen en begeleiden wij BVO (betaald voetbalopleiding) spelers, alsmede talenten uit het amateur voetbal uit de gehele regio, maar wij hebben zeker oog voor gemotiveerde recreatie spelers dus ook voor meisjes en dames die naar een hoger niveau willen. Onze jeugdspelers variëren qua leeftijd van 6 tot 19 jaar en kunnen zowel in groepsverband als indien gewenst individueel getraind worden

Soccer Academy Eindhoven (SAE) heeft een maatschappelijke/sociale doelstelling, gericht op de ontwikkeling van de alle jeugdspelers uit de regio op hun niveau . Onze trainingen worden gegeven met energie, passie en véél plezier. Wij laten jeugdspelers uitblinken ongeacht welk niveau. Door onze methodische manier van trainen leren wij onze jeugdspelers om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe doelen te bereiken.

Wij creëren een optimaal leerklimaat waarbij plezier een voorwaarde is om optimaal te leren. Wil jij naar een hoger niveau? Wil je daadwerkelijk een betere voetballer(ster) worden ongeacht je huidige niveau? meld je dan snel aan. JIJ BENT VAN HARTE WELKOM
“EVEN ALLE AANDACHT VOOR UW KIND”.

VISIE SAE

Soccer Academy Eindhoven is een innovatieve voetbalschool die constant op zoek is naar de beste trainingsmethodieken om jeugdspelers jongens en meisjes van alle niveaus naar een hoger plan te krijgen. Onze methodiek is gericht op het brein centraal leren.
Deze neurologische wetenschap is gericht op het brein, hoe leren onze kinderen nu eigenlijk het beste en hoe bewegen onze kinderen nu goed? Deze wetenschap passen wij toe in onze voetbaltrainingen. Onze spieren zijn de slaven van onze hersenen. Uitgangspunt van deze methodiek is dat de kracht van goede voetballers(sters) niet enkel in de benen zit, maar vooral aangestuurd wordt door onze hersenen, uiteraard gestimuleerd vanuit een positief, didactisch en pedagogisch raamwerk.

Hoe zetten wij dit om naar voetbaltrainingen, in onze trainingen moet het kind gestimuleerd worden om creatief om te gaan met het vinden van oplossingen, onze kinderen wapenen we met een batterij van patronen en complexe spelsituaties. Als deze patronen zijn opgeslagen in onze hersenen via het werkgeheugen naar het lange termijn geheugen kunnen onze spelers sneller beslissen (Quick Decsion Making). Wij bouwen onze trainingen stapsgewijs op van eenvoudige oefeningen gericht op balbeheersing (Coerver methode), lichaamsbeheersing en spelbeheersing naar de complexe eindvormen.
Hoe zien onze trainingen eruit en wat trainen we nu eigenlijk?
Motorisch leren; Spelers(sters) beter laten bewegen door Multi-tasken, differentiëren, Cross laterals trainen, gericht werken op externe focus van aandacht, impliciet leren, contextueel leren, variatie en analoog leren.

Techniek; Wij werken vanuit sterk gevisualiseerde ruimtelijke structuren, de Coerver technieken passen wij daarin toe met en zonder weerstand.
Passen/trappen; Ook tijdens het passen en trappen gebruiken wij deze structuren, er is een hoge mate van focus nodig en we werken met cue’s (externe focus). Spelers gaan beter bewegen t.o.v. elkaar en gaan optimaal gebruik maken van de tijd en ruimte.
Partijvormen; Tijdens de partijen krijgen ze gecontroleerde aanwijzingen er is sprake van een hoge mate van deliberate play.
Onze spelers(sters) worden geënthousiasmeerd daardoor krijgen ze meer vertrouwen en plezier. Zij worden een betere voetballer en de focus zal sterk verbeterd worden. Spelers gaan sneller denken en handelen en hebben het vermogen om te anticiperen op elke voetbalsituatie. Kortom Wij maken de spelers(sters) écht beter.
‘EVEN ALLE AANDACHT VOOR UW KIND’

NEEM CONTACT OP

TOP